Fred de la Bretoniere Collectie

Het gebruik van leer in natuurlijke kleuren, hout en andere natuurlijke materialen maakt de collectie van Nederlands ontwerper Fred de la Bretoniere uniek. Vrouwen hoeven niet op centimeters hoge hakken hun ondeugende kinderen uit de bosjes te halen en ook mannen weten dat elke stap een plezier is op schoeisel van deze ontwerper. Vanzelfsprekend is draagbaarheid ook een eerste uitgangspunt voor de kindercollectie.

Fred de la Bretoniere zomer en wintercollectie

De Nederlandse ontwerper van schoenen, tassen en andere accessoires brengt twee grote collecties per jaar uit. De zomercollectie ligt vanaf februari in de winkels, de wintercollectie komt in augustus binnen. De twee collecties die zijn aangepast aan de seizoenen staan er borg voor dat u er het hele jaar door stijlvol uitziet. Daarbij weet u zeker, en dat is misschien nog wel belangrijker, dat u elke dag van het jaar met plezier kunt lopen op de comfortabele schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere. Ook de kleurstellingen van de collectie zijn aangepast aan de jaargetijden. Vrolijke, lichte en frivole kleuren voor de zomer en iets gedektere tinten voor het winterseizoen.

Fred de la Bretoniere speciale collecties

Naast de winter- en zomercollectie zijn er nog twee momenten in het jaar waarop de Nederlandse ontwerper nieuwe modellen presenteert. Zo is er een speciale collectie voor de warme dagen in de zomer. Met deze zomers opengewerkte laarzen en schoenen kunt u er ook op de warmste dagen van het jaar of tijdens uw zomervakantie luchtig en comfortabel bij lopen. Voor de feestdagen in het winterseizoen brengt Fred de la Bretoniere ook extra modellen uit waarmee u uw feestelijke outfit stijlvol kunt complementeren. Met deze fraaie creaties van Fred de la Bretoniere stapt u met stijl het nieuwe jaar in en zult u zeker een opvallende verschijning zijn tijdens de kerstdagen.

Geef een reactie