Comfortabele heren T-shirts van ShirtsofCotton

De webwinkel ShirtsofCotton heeft een groot assortiment kwalitatief zeer goede heren T-shirts voor een mooie prijs. Herenshirts met ronde hals maar ook met een V-hals in diverse maten. Daarbij kunt u kiezen uit een shirt met korte of lange mouw, er zijn zelfs T-shirts zonder mouwen verkrijgbaar die veel gedragen worden als shirt onder een overhemd of trui. De herenshirts van ShirtsofCotton zijn verkrijgbaar in het wit, grijs, zwart en blauw.

Comfortabel katoen voor heerlijk draagcomfort

De heren T-shirts van ShirtsofCotton zijn gemaakt van comfortabele en hoogwaardige katoen. Vaak wordt gedacht dat dik katoen ook sterker is, niets is minder waar. Hoe dunner het katoen hoe beter de kwaliteit en hoe meer het shirt zal aanvoelen als een tweede huid onder een overhemd of trui.Verder heeft het shirt zachte maar sterke stiknaden en is het logo in het shirt gemaakt zodat deze niet kan irriteren. De shirts van ShirstofCotton blijven was na was mooi van kleur en goed van pasvorm zodat u er lang plezier aan kunt beleven.

Prachtige kwalitatief zeer sterke basic heren shirts

ShirtsofCotton heeft voor iedere man en iedere gelegenheid het geschikte shirt. Als u graag het overhemd dicht draagt of met één knoopje open dan is een ronde kraag aan het shirt gewenst. Dit zorgt voor extra draagcomfort. Draagt u liever meerdere knoopjes open, dan staat een shirt met V-hals mooier omdat daardoor de rand van het shirt niet zichtbaar wordt. Dit geld ook voor als u het shirt onder een trui wilt dragen die al een V-hals heeft. De V-hals shirts zijn trouwens in meerdere variaties verkrijgbaar, van een kleine V tot een diepe V.

ShirtsofCotton keer op keer verbeterd

ShirtsofCotton T-shirts zijn al op vele manieren verbeterd. Toch blijven wij bezig om onze shirts steeds verder te ontwikkelen. Om dit te kunnen bewerkstelligen luisteren we goed naar onze klanten. Wat vinden zij een perfect T-shirt? Door de positieve kritiek van onze klanten zijn onder anderen de volgende aanpassingen al volbracht aan de ShirtsofCotton T-shirts:

  • Er is een hoogwaardige en zeer zachte katoensoort gebruikt bij het maken van de shirts;
  • Er is een speciaal ontwikkelde katoenweving gebruikt voor meer souplesse en stevigheid;
  • Het rugpand van de ShirtsofCotton shirts is net iets langer dan een normaal T-shirt, zodat deze goed in de broek blijft zitten tijdens het dragen;
  • Er zijn verschillende beschermende wassingen gedaan zodat het shirt extra lang mooi blijft
  • Er is meer ruimte in de oksels aangebracht voor meer draagcomfort.