Een goed passend overhemd voor lange mannen

Als lange man kan het soms lastig zijn om een goed passend en juiste extra lange overhemd te vinden. In veel gevallen zijn de overhemden niet lang genoeg of de mouwen van de overhemden zijn te kort. Er is een introductie geweest van het lange T-shirt dit heeft als gevolg dat er nu ook het  Extra lange overhemd voor mannen op de markt is gekomen. Het Extra lange overhemd waar ieder man blij van wordt.

Stukje geschiedenis van het overhemd

Het overhemd is voor ons vandaag de dag een gewoon kledingstuk. We dragen het naar school, naar ons werk, naar feestjes en we nemen ze zelfs mee op vakantie. We staan er eigenlijk niet bij stil dat het overhemd een bijzonder verleden heeft en dat het nog bijzonderder is dat bijna iedereen met een overhemd rondloopt. Vroeger was het overhemd niet toebedeeld aan het gewone volk. Het overhemd behoorde alleen toe aan de elite. Het overhemd bracht onderscheid aan in de sociale klassen. Door diverse maatschappelijke en technologische ontwikkelingen kwam er verandering in de gehele maatschappij, waaronder ook de herenmode. Zo kwamen er dus ook veranderingen in het witte overhemd.

Het bestrijden van een vlek in je kraag

Hoogstwaarschijnlijk heb jij daar een prachtig wit overhemd liggen wat super schoon uit de was komt, maar eindeloos vast zit aan die vieze rand in je kraag. En die is te bestrijden. Hoe we dat doen? Met de hand. Laat je overhemd even weken in heet water met een schepje van iets wat de gruwel bestrijd. Doe dit in een wasbak in de keuken of badkamer. Zuurstofrijk bleekmiddel is een uitstekende keuze hiervoor, let wel op dat je dit alleen met witte overhemden doet. Ook gewoon wasmiddel kan de klus klaren. Probeer je overhemden zo lang mogelijk in het water te houden. Minimaal een uur, maar het liefst langer als dat kan. Hoe langer je ‘m in het water laat, hoe beter de resultaten zullen zijn.