Fred de la Bretoniere Tassen

Vrouwen en Fred de la Bretoniere tassen

Er wordt veel geschreven over vrouwen en hun tassen. Sommigen zeggen dat ze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Een vrouw zonder tas zou zijn als een kok zonder fornuis en als een pauw zonder veren. Anderen beweren zelfs dat een tas een afspiegeling is van iemands persoonlijkheid. Er zijn mensen die zich hebben bekwaamd in het lezen van een tas, zoals een handlezer is gespecialiseerd in het lezen van handen. Dit wetende, is het een kleine stap naar de Fred de la Bretoniere tassen. Want is een Fred de la Bretoniere tas niet bij uitstek een tas waar een vrouw maar zeer moeilijk afstand van doet? En als het waar is dat tassen iets zeggen over je persoonlijkheid, dan dragen veel vrouwen met liefde een van de karaktervolle Fred de la Bretoniere tassen bij zich.

 

Fred de la Bretoniere allround ontwerper op gebied van lederwaren

Fred de la Bretoniere is een specialist op het gebied van lederwaren. Samen met een bekwaam team heeft hij sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw een grote naam opgebouwd met zijn ontwerpen van dames-, heren- en kinderschoenen, maar tevens van ceinturen, tassen en diverse accessoires. Voor al zijn producten maakt Fred de la Bretoniere gebruik van plantaardig gelooid leer. Dit materiaal gaat er in de loop der tijd steeds mooier uitzien. Het geeft Fred de la Bretoniere tassen, net als alle andere ontwerpen overigens, een bijzonder karaktervolle uitstraling.

 

Maak uw garderobe compleet met Fred de la Bretoniere tassen

De collectie Fred de la Bretoniere tassen bevat schoudertassen, crossover tassen, handtassen, grote en kleine shoppers, werktassen en laptoptassen. Voor elke activiteit is dus wel een geschikte tas binnen de collectie Fred de la Bretoniere tassen te vinden. Het leuke is dat je er desgewenst bijpassende schoenen en andere lederwaren van Fred de la Bretoniere bij kunt uitzoeken en zo je outfit compleet kunt maken. Dit levert gegarandeerd een stijlvol geheel op!