Het Fred de la Bretoniere Atelier

In zijn begindagen ontwierp de bekende Nederlandse ontwerper Fred de la Bretoniere zijn modellen in zijn eigen atelier in de Spuistraat van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Vanaf hier vonden zijn eerste creaties, waaronder de bekende Zweedse muilen, hun weg naar de modebewuste Nederlandse vrouw. Inmiddels zijn er twee ontwerpstudio’s van deze ontwerper in Nederland. Ze zijn te vinden in Amsterdam en het Brabantse Waalwijk. Hier geven ervaren ontwerpers onder leiding van Fred de la Bretoniere vorm aan de modieuze collecties schoenen, tassen en andere accessoires met de signatuur van deze Nederlandse ontwerper.

Fred de la Bretoniere modelijnen

De tijd dat de la Bretoniere zich alleen toelegde op het ontwerpen van schoenen ligt allang achter ons. De onuitputtelijke creativiteit van deze ontwerper heeft geleid tot een collectie dames- en herenschoenen waarvan verschillende modellen inmiddels ware collectors items zijn geworden. Daarnaast verrast Fred de la Bretoniere de modewereld elk jaar met een mooi uitgevoerde collectie tassen en andere accessoires. Ook kleinlederwaren dragen steeds vaker de handtekening van de ontwerper waaronder lederen agenda’s die onder licentie op de markt zijn gebracht.

Fred de la Bretoniere voor kinderen

In de twee ateliers van Fred de la Bretoniere wordt ook de kindercollectie Fred for Kids ontworpen. Deze modellen staan garant voor degelijkheid en een optimaal draagcomfort, want als man van de praktijk weet Fred de la Bretoniere aan welke zware kwaliteitseisen kinderschoeisel moet voldoen.

Fred de la Bretoniere gebruikt natuurlijke producten

Voor de hele collectie van Fred de la Bretoniere geldt dat deze is uitgevoerd in leer dat plantaardig is gelooid. Dit bijzondere leer slijt nauwelijks en wordt door het dragen alleen maar mooier. Uw creatie van Fred de la Bretoniere zal daarom alleen maar dierbaarder voor u worden en dat is ook precies wat deze Nederlandse ontwerper met zijn collecties wil bereiken: ontwerpen die een levenlang meegaan en daardoor een eigen karakter krijgen.

Fred de la Bretoniere voor elke stijl

De creaties van Fred de la Bretoniere passen bij elke stijl. Of u zich nu sportief of elegant kleedt, casual of klassiek, u vindt altijd de schoen, tas of accessoire van Fred de la Bretoniere waar u zich prettig bij voelt. Fred de la Bretoniere staat voor producten die met oog voor alle details zijn ontworpen en die altijd met plezier gedragen of gebruikt kunnen worden.