Fred de la Bretoniere Laarzen

Collectie Fred de la Bretoniere laarzen al decennialang geliefd

De laarzen van Fred de la Bretoniere zijn al decennialang een begrip in de modewereld. Wie eenmaal heeft gekozen voor Fred de la Bretoniere laarzen, zal weinig anders meer willen en er slechts met moeite afstand van kunnen doen. Het is zoals Fred de la Bretoniere het zelf zegt op zijn website: hoe langer je zijn laarzen draagt, hoe dierbaarder ze voor je worden. Door het gebruik van plantaardig gelooid leer gaan Fred de la Bretoniere laarzen er in de loop der tijd mooier en mooier uitzien.

Van stoer tot vrouwelijk: een Fred de la Bretoniere laars voor elke garderobe

De Fred de la Bretoniere laarzen zijn er te kust en te keur, van enkellaarsjes tot korte laarzen en laarzen tot op of over de knie, en met of zonder hak. Er is keuze uit leer en su├Ęde of een combinatie van beide. En of je nou valt op een stoere of juist een supervrouwelijke uitstraling, in diverse stijlen zijn modellen te vinden. Eigenlijk is er altijd een paar Fred de la Bretoniere laarzen te vinden die je prima kunt combineren met je garderobe. Het mooie is bovendien dat de Fred de la Bretoniere laarzen tijdloos en duurzaam zijn en desgewenst meer dan een seizoen mee kunnen.

Fred de la Bretoniere: een merk om verliefd op te worden!

Het uitgebreide aanbod binnen de Fred de la Bretoniere collecties maakt dat je onherroepelijk van het merk gaat houden. Er is immers altijd wel een model te vinden dat bij je past. Maar het gegeven, dat elk ontwerp ook nog eens met veel passie en vakmanschap is ontworpen en vervaardigd, maakt dat je verliefd wordt. Samen met een deskundig team staat Fred de la Bretoniere borg voor de beste schoenen en laarzen, met een meer dan bijzonder karakter. Een paar Fred de la Bretoniere laarzen koestert je voeten en steelt je hart!