Fred de la Bretoniere Schoenen

Fred de la Bretoniere schoenen al drie decennia een succes

Fred de la Bretoniere timmert al ruim drie decennia lang met zeer veel succes aan de weg als ontwerper van diverse lederwaren. Zijn schoenen- en tassencollecties springen hierbij letterlijk het meest in het oog. Daarnaast ontwikkelt Fred de la Bretoniere echter ook bijzonder smaakvolle ceinturen en andere, lederen accessoires, zoals portemonnees en hoezen voor onder andere laptops en andere elektronica. In de loop der jaren heeft de schare Fred de la Bretoniere fans zich gestaag uitgebreid. Vandaag de dag zijn de ontwerpen van Fred de Bretoniere niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Fred de la Bretoniere schoenen: de zomercollectie

Waar moet je beginnen bij het beschrijven van de collectie Fred de la Bretoniere schoenen? De collecties zijn steeds zo divers en omvangrijk, dat het lastig bepalen is welk model als eerste aandacht verdient. Binnen de zomercollectie van Fred de la Bretoniere schoenen valt vooral het gevarieerde aanbod aan luchtig schoeisel op. Zo zijn er espadrilles, uitgevoerd met een hippe sleehak en gemaakt van prachtig leer. Vaak is er keuze uit diverse kleurstellingen. In de huidige collectie is de variant met een slangenprint, verkrijgbaar in aqua/zwart en beige/zwart, het meest opvallend. Naast de espadrilles, bestaat de zomercollectie Fred de la Bretoniere schoenen onder andere uit mooie ballerina’s, deze zomer in trendy pasteltinten, en supervrouwelijke, lederen sandalen. Bijzonder chic en ook vrouwelijk zijn de enkellaarsjes met open teen en hak, uitgevoerd in soepel leer en met een hak van ruim zeven centimeter.

Fred de la Bretoniere schoenen: de wintercollectie

De wintercollecties van Fred de la Bretoniere schoenen zijn bijzonder geliefd vanwege de prachtige laarzen in diverse lengtes, van laarzen tot op of over de knie tot enkellaarzen, uitgevoerd met rits of als rijglaarsje. Voor alle laarzen wordt kwalitatief hoogwaardig en soepel leer gebruikt. Dit maakt ze bijzonder comfortabel om te dragen. Sommige modellen zijn uitgevoerd met een heerlijk warme voering. De laarzen hebben allemaal onmiskenbaar de Fred de la Bretoniere signatuur. Stuk voor stuk zijn ze trendy en vrouwelijk.