Fred de la Bretoniere Shabbies

Fred de la Bretoniere is altijd op zoek naar nieuwe technieken en het gebruik van nieuwe materialen. Tegelijkertijd is en blijft zijn eerste prioriteit altijd het draagcomfort van zijn schoenen en laarzen.

Fred de la Bretoniere Shabbies laarzen

Onder de knie, tot de knie of net over de knie, Shabbies laarzen zijn er in verschillende uitvoeringen en verschillende kleurstellingen. U bepaalt de stijl en daarmee de laars die bij u past. Vanzelfsprekend zijn de Shabbies laarzen geschikt voor elke denkbare kledingstijl. Shabbies laarzen staat altijd fraai onder een stijlvolle of juist hippe rok of jurk, maar voegen ook zeker wat toe wanneer u ze over of onder een broek draagt. Door de rijke kleurschakeringen waarin Shabbies laarzen te verkrijgen zijn, heeft u de mogelijkheid om bij elke outfit een passende Fred de la Bretoniere creatie te kiezen.

Fred de la Bretoniere Shabbies tassen en riemen

U maakt uw verschijning helemaal compleet met een bijpassende tas of riem van Shabbies. Rozerood, zachtgeel maar ook verschillende tinten bruin, de collectie tassen en riemen van Fred de la Bretoniere biedt veel mogelijkheden om deze accessoires met elke denkbare outfit te combineren. Met de collectie van Shabbies heeft u oneindig veel mogelijkheden om uw eigen unieke stijl vorm te geven. U weet hoe u zich wilt presenteren en kiest de accessoires die daarbij passen.

Fred de la Bretoniere Shabbies voor vrouwen, mannen en kinderen

Shabbies laarzen, herkenbaar aan het kleine maar duidelijke logo, zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. Zeker voor kinderen is het belangrijk dat de laarzen comfortabel zitten en daarbij bestand zijn tegen ravotten, vuil en regen. Kwaliteit staat bij de Nederlandse ontwerper voorop en u kunt dan ook met een gerust hart Shabbies laarzen voor uw kinderen aanschaffen. Ook na een seizoen van intensief gebruik weet u zeker dat uw kind nog steeds op goed en verantwoord schoeisel loopt. Naast de uitgebreide collectie voor vrouwen, heeft Fred de la Bretoniere ook een fraaie herencollectie Shabbies laarzen ontworpen. Uit onderzoek blijkt dat ook de Nederlandse man steeds meer waarde hecht aan een eigen stijl. De collectie voor heren sluit naadloos aan op deze wens. Ook bij de ontwerpen van deze collectie staat kwaliteit vanzelfsprekend hoog in het vaandel.