Fred de la Bretoniere Winkels

Schoenen van Fred de la Bretoniere zijn gemaakt voor iedereen die op zoek is naar comfortabel schoeisel. Elke stap die u zet moet volgens deze Nederlandse ontwerper een plezierige belevenis op zichzelf zijn. Tassen van Fred de Bretoniere zijn eveneens voor het gemak gemaakt. Dankzij de duidelijke indeling die elke tas van deze ontwerper kenmerkt, raakt u uw spullen niet kwijt en is doelloos grabbelen in uw tas verleden tijd.

Fred de la Bretoniere tassen, schoenen en accessoires

Tassen, schoenen, riemen en andere accessoires kunt u kopen in een van de elf winkels van Fred de la Bretoniere in Nederland en België. De grootste keus vindt u in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam waar maar liefst vier winkels van de ontwerper zijn gevestigd. Daarnaast kunt u terecht voor tassen, schoenen of andere accessoires in de Fred de la Bretoniere winkels in de andere grote steden van Nederland. Zo vindt u winkels in Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch, maar ook in Groningen en de hoofdstad van de provincie Gelderland: Arnhem. In België is een winkel van Fred de la Bretoniere gevestigd in Antwerpen.

Fred de la Bretoniere staat voor inhoudelijk advies

Geen winkel van Fred de la Bretoniere is hetzelfde. De Nederlandse ontwerper heeft er zorg voor gedragen dat elke winkel een winkelervaring op zichzelf is door de unieke uitstraling en gezellige sfeer. Wel geldt vanzelfsprekend voor elke winkel dat klantvriendelijkheid voorop staat. Medewerkers in de winkels hebben een uitgebreide kennis van alle Fred de la Bretoniere producten en zullen altijd hun uiterste best doen om u degelijk en inhoudelijk te adviseren zodat u met een goed gevoel de creatie koopt die bij u past en waar u nog lang plezier van zult hebben.

Fred de la Bretoniere op het web

Behalve in de elf winkels vindt u de collectie van Fred de la Bretoniere ook in de meer gerenommeerde schoenenzaken in Nederland. Bij elkaar zijn er 300 verkooppunten in ons land. U hoeft dus nooit lang te zoeken om de tassen, schoenen of andere accessoires van Fred de la Bretoniere bij u in de buurt te vinden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om uw inkopen via internet te doen. De Nederlandse ontwerper heeft een officiële webshop waar u een groot deel van de collectie online kunt vinden. Daarnaast zijn er ook andere webwinkels die de creaties van Fred de la Bretoniere online aanbieden.