Mode tips en trends 2019 voor mannen

Herenmode is wellicht niet het meest spannende facet van de mode wereld. Maar alsnog verandert er het een en ander gestaag. In dit artikelen bespreken we een aantal globale herenmode trends om rekening mee te houden en indien relevant van te profiteren.

Overhemden

Op overhemden vlak zien we dat er steeds meer keuze is. Niet langer simpel effen of louter strepen of vierkanten of weet ik wel wat niet. Maar tegenwoordig zien we steeds meer prints eveneens in uitdagende kleuren. Dus mannen durven meer. Althans dat is wat de verkopers vermoeden. In het straatbeeld op moment van schrijven lijkt dit wel aan de hand te zijn dus is gewaarborgd. Een tweede ontwikkeling zijn de strijkvrije overhemden. Dit is misschien de meest briljante innovatie sinds gesneden brood. Want wie vindt het nou leuk om te strijken? Totaal nutteloze activiteit natuurlijk. Dus slimme producenten zijn met een idee gekomen om strijkvrije of strijkarme overhemden te maken. En die zijn nu reeds verkrijgbaar o.a. bij hemdvoorhem.nl.

Ondergoed

Hier zien we dat mannen steeds meer terug vallen op oerdegelijke Nederlandse kwaliteit. Weg met de Amerikaanse merken als Tommy Hilfiger of het Zweedse Bjorn Borg. Nederlandse mannen worden chauvinistischer en kiezen voor de Nederlandse koning van de onderbroeken Ten Cate. Ten Cate produceert onderbroeken van de hoogst mogelijke kwaliteit voor betaalbare prijzen. Dat is in een notendop wat veel mannen aan dit merk bindt. Enfin, we bevelen aan om dit merk ondermode aan te schaffen hier. Dit om de gunstige voorwaarden zoals 90 dagen opzicht en tevens gratis verzenden en retourneren.

Sokken

Op sokken vlak zien we vooral de sneakersokken opkomen en de macht grijpen. Deze sokken zijn een stuk korter dan de normale oude bekende vertrouwde sok. En daardoor een stuk luchtiger en ze zullen nooit een fashion blunder maken en daardoor een erg veilige keuze voor mannen onzeker qua mode.