Truien voor heren in Amsterdam

Bij Heerenzaak in Amsterdam verkopen we prettig dragende herenkleding van goede kwaliteit voor een mooie prijs. In ons assortiment hebben we ook een hele collectie truien voor heren. Je kunt bij ons allerlei soorten truien kopen denk hierbij aan sweaters, pullovers, coltruien en spencers. Wij verkopen dus truien voor werkelijk iedere gelegenheid. Of je nu een nette trui zoekt voor naar je werk, een dunne trui voor een avondje uit of een lekkere trui voor de vrije dagen op de bank.

In onze winkel maar ook online!

Ben jij op zoek naar truien voor heren in Amsterdam? Kom dan eens kijken in onze winkel op de Maasstraat 89. Wij hebben een mooi assortiment verschillende truien in verschillende maten en in vele kleuren. Is Amsterdam te ver weg of heb je geen zin om voor het kopen van een trui de deur uit te gaan? Bezoek dan onze online Heerenzaak.nl! Ook hier heb je een ruime keus aan verschillende truien. Gebruik de maattabel om eenvoudig de juiste maat te bepalen en kijk tussen het assortiment. Gegarandeerd dat je daar de trui vind die jij nodig hebt. Bestel de trui en laat deze binnen enkele dagen lekker eenvoudig thuisbezorgen. Wij proberen alles in brievenbuspakketten aan te leveren zodat je niet thuis hoeft te wachten op de pakketbezorger.

Extra service en goed advies

Weet je nog niet precies wat voor truien voor heren in Amsterdam je zoekt omdat het een hele speciale gelegenheid is waarvoor je de trui nodig hebt? Kom dan gewoon eens even kijken. Je krijgt een lekkere verse bak koffie van ons en we laten je graag het één en ander zien. Wij wijken af van andere herenmodezaken op het gebied van klantvriendelijkheid en extra service. De heren die in onze winkels staan weten alles van de laatste mode en kunnen daarnaast perfect kleur advies geven. Zij weten welke truien geschikt zijn voor de gelegenheid waarvoor jij deze zoekt.